All-round software engineer - meer dan 20 jaar ervaring in de IT in allerlei rollen, met een breed spectrum aan activiteiten:
requirements analyse, functioneel en technisch ontwerp, reverse engineering, programmeren en scripting, testen (unit, systeem, functioneel, performance, load/stress, keten, regressie, etc.), testomgevingenbeheer, testautomatisering, testcoördinatie, testmanagement, continuous integration,  release management, functioneel en technisch applicatiebeheer, operationeel beheer, 2e en 3e lijns support, incident management, problem management, change management, configuration management, data modellering, database tuning, conversies, migraties, reconciliaties, lokalisatie, kwaliteitsborging, procesverbetering, inrichten van procedures, documenteren, handleidingen schrijven, gebruikersondersteuning, helpdesk, ontwikkelen van lesmateriaal, trainingen geven, coaching, project management, team leider, scrum master

 

Voornaamste vaardigheden
programmeren, testen, ontwerpen, documenteren, les geven
Expert in SQL en data modellering.

 

Persoonlijk Profiel
Ik werk in de IT omdat ik het zowel intellectueel als sociaal erg bevredigend vind. Het biedt mij de kans om voortdurend scheppend bezig te zijn, en onderdeel uit te maken van een team. Ik heb een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, en zal alles doen om zoveel mogelijk waarde te creëren. Ik streef ernaar voortdurend topkwaliteit te leveren. Anderen zien mij als een kundige en zeer toegewijde collega.
Ik ben niet alleen heel slim maar ook zeer sociaal. Wat mij vooral bijzonder maakt is dat ik niet alleen mijn denkkracht aanbied, maar ook mijn hart.