Een team is niet alleen een taakgroep, maar ook een sociaal-emotioneel groepsproces. Teams doorlopen tijdens hun leven verschillende fasen. De overgang van de ene fase naar de andere gaat vaak met een crisis gepaard. Er ontstaan ​​conflicten, onbewuste patronen komen naar boven, zoals kwesties rondom veiligheid, autonomie en zelfrespect. Zonder een goed besef van wat er aan de hand is kunnen teamleden het moeilijk krijgen om te gaan met alle verschillende energieën van de diverse teamleden, en met de druk van de omgeving om te goed te presteren. Teamcoaching werpt licht op wat er speelt, zodat de knelpunten kunnen worden aangepakt.

 

Doel

We brengen onze dagen allemaal graag door met vrienden. Mijn teamcoaching is gericht op het creëren van harmonie en een diepere verbinding tussen teamleden, zodat echte vriendschap ontstaat. Het resultaat ervan is een effectief en productief team, waar de unieke kwaliteiten van elk lid worden gerespecteerd en gewaardeerd.

 

Wat kun je verwachten?

Eerst moet er een veilige omgeving worden gecreëerd waar teamleden zich vrij voelen om op nieuwe manieren te verkennen en met elkaar om te gaan. Er is een enorm reservoir aan technieken die ik kan gebruiken, zoals spelletjes, theater, authentieke dialoog, werken met kaarten, sociale meditaties, systemisch werk, geleide fantasieën, creatieve expressie, ontmoeting, enz. Na de opening zullen fundamentele levensproblemen naar voren komen, dat geef onbewust vorm aan de manier waarop we omgaan met de wereld. Met de steun van de groep kunnen ze meestal sneller genezen dan op welke andere manier dan ook. Een ondersteunende groep is verreweg het krachtigste ingrediënt voor voortdurende persoonlijke groei, omdat anderen ons zien zoals we werkelijk zijn, niet zoals we denken dat we zijn. Elk werkteam kan een krachtige veranderaar worden voor persoonlijke groei. Uiteindelijk zullen teamleden intieme vrienden worden.

 

Traject

Na een eerste intake wordt een serie van wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse sessies gepland, bij voorkeur gevolgd door driemaandelijkse follow-up sessies gedurende minimaal een jaar.

 

Duur

De sessies duren minimaal 1 uur tot maximaal een volledige dag, afhankelijk van de behoeften van het team.

 

Kosten

€ 120, - per uur, excl. BTW

 

Locatie

Nader overeen te komen.