Ik geef individuele coaching gericht op het verkrijgen van meer energie en levensvreugde.

Wil je meer helderheid over zaken die je dwars zitten of tegenhouden? Ik kan je helpen uit te zoeken hoe jij jezelf blokkeert, en wegen aanreiken om het contact met je innerlijke wijsheid te verbeteren. Alle antwoorden zitten eigenlijk al in je.

Samen ontdekken wat er binnenin jou speelt, wat nu nog onbewust is naar buiten brengen. Als dit je nieuwgierigheid opwekt, neem dan contact met mij op. Wees aardig voor jezelf, zoek hulp bij zaken waar je op eigen kracht onvoldoende voortgang in boekt.  Twee zien meer dan één.

 

Doel

Uitgangspunt van coaching is dat jij met een of andere vraag komt, iets waar je mee zit. Dat kan echt van alles zijn: een probleem, een brandende vraag, een wens, een vaag onderbuikgevoel waarover je meer helderheid wilt krijgen, of zelfs gewoon alleen maar nieuwsgierigheid naar hoe je in het leven staat en wat er zich op dat moment aandient, etc. Het doel is om je mate van bewustzijn over wat er allemaal van binnen leeft te vergroten, en om manieren te ontdekken om je levendigheid en gevoel van welbehagen te verhogen.

 

Wat kun je verwachten?

De coaching methode die ik gebruik is ervaringsgericht. D.w.z. niet alleen maar praten, maar je uitnodigen om middels oefeningen nieuwe ervaringen op te doen die je inzicht kunnen vergroten.  Ik maak gebruik van allerlei technieken, zoals mindfulness, lichaamswerk, voice dialogue, opstellingen, dromen, geleide fantasieën, meditaties, ademwerk, creatieve expressie,etc.

 

Traject

In de eerste sessie gaat het erom om inzicht te krijgen in jouw situatie, en duidelijkheid over je hulpvraag, wat je wilt bereiken. Wellicht kunnen we ook een eventuele onderliggende vraag of behoefte blootleggen, d.w.z. waar gaat het echt om?

Daarna maken we een actieplan, wat je kunt doen om je doel te bereiken, en verkennen we je motivatie, eventuele belemmeringen en weerstanden, en hulpbronnen die je kunt inschakelen.

In volgende sessies bekijken we de voortgang en proberen we de zaak vanuit enkele andere invalshoeken te bekijken.

Het aantal sessies is naar behoefte.

 

Duur

Een coaching sessie duurt in principe 1 uur, maar daar kan eventueel van worden afgeweken.

 

Kosten

€ 90,- per uur, excl. BTW. Als je dat niet kunt betalen, dan mag jij bepalen wat het je waard is. Op deze manier kan ieder naar draagkracht bijdragen en blijft de drempel laag. Eventuele kosten voor huur van een geschikte coaching ruimte (indien noodzakelijk) zijn wel voor jou.

 

Locatie & tijd

Nader overeen te komen.

 

Coaching